29 de maig 2007

GRT (gràcies, reflexió i treballar...)

Les eleccions al Masnou no ens han anat prou bé. Ras i curt: les hem perdut. Ja tindré ocasió de compartir les meves reflexions sobre els resultats i el mandat municipal que ara començarà, que es preveu segons els indicis, diferent a l'anterior.

En primer lloc cal felicitar a l’actual alcalde Eduard Gisbert. Ja ho he fet personalment -tan aviat com l’escrutini es consolidava- i aprofito la ocasió per tornar-ho a fer.

Agrair a la gent que ha confiat en nosaltres i que han fet possible que solament ens separin 192 vots de la força guanyadora. No els decebérem. Jo, personalment, la candidatura i el futur grup municipal estem compromesos al servei de la gent i al servei de què el Masnou no esdevingui una ciutat més. Volem un poble PLE de MASNOU.

Hi esmerçaré tots els esforços possibles.

També toca reflexió. Molta reflexió. I crec que altres formacions del Masnou també ho han de fer. Desitjo, fermament, que arribin a les mateixes conclusions a les que jo estic arribant.

Ara a treballar de valent. Hi ha molta gent il.lussionada, jove i amb ganes.




3 comentaris:

Anònim ha dit...

Tens raó, s'ha de treballar des del dia següent de les eleccions. Dia a dia es fa poble, sobretot i el més primordial es tenir contacte directe i continuu amb els ciutadans.
Hi ha prou fòrmules per no perdre el tu a tu amb la ciutadania.
JPE
El Masnou

Anònim ha dit...

amic Pere estic segur que les proximes les guanyes!
El que tenim que reflexionar també és que cada cop hi ha menys força nacionalista . I ni erc amb CiU Poden governar!
Ja canviaran els aires a la vila
Salut Pere!! i Bona festa Major

Anònim ha dit...

Ànims Pere que de ben seugur que les pròximes les guanyes!!