28 de febrer 2007

El misteri de les 18 claus

(O com fer aparèixer 18 pisos del no res)
El passat dissabte vaig assistir a la inauguració de la plaça en memòria d’en Martí i Pol. Un acte entranyable que també va ser aprofitat per al lliurament de les claus dels 18 pisos per a joves llogaters de Can Jordana. Claus que dies abans s’havien sortejat en un altre acte i pisos que ja s’havien mostrat als joves també en un altre acte anterior… (Aquesta vegada escenificació a tres actes, com en els clàssics)

Un fet com aquest, a la gent de convergència i unió del Masnou ens omple de satisfacció. Doble satisfacció. En primer lloc perquè vàrem ser qui des del nostre grup municipal, mitjançant una moció,
els qui vàrem proposar el digne reconeixement del poble del Masnou al poeta del poble.

I doble, perquè els 18 habitatges de lloguer per a joves, iniciats i liderats per CiU en el mandat anterior, eren finalment una realitat. Una realitat que malgrat els problemes d’execució i acabats en les obres, vàrem iniciar quan encara no era obligatori la dotació d’habitatge social en les promocions urbanístiques privades. Cosa que, reconeixeran, té el seu mèrit.

En els parlaments l’actual alcalde va evidenciar, una vegada més, l’actual espiral electoralista, agosarada i desacomplexada, en que l'actual govern municipal s’ha instal·lat en aquests darrers mesos. (I espera... perquè es palpa en l’actual majoria de govern municipal una mena de nerviosisme i d'atacs de pànic que traspua per tot arreu).
Electoralisme perquè segons l'alcalde fa tres anys i vuit mesos que han començat a treballar en la direcció. Quina direcció? La de l’actual obligatorietat de proveir sistemes de dotació d’habitatge social ?

Es vol donar a entendre a la gent, que els 18 habitatges han sorgit com un bolet després de la pluja fina de l’actual govern. Que com un llampec i solament amb 3 anys i vuit mesos (el de l’actual govern municipal) s’ha aprovat i desenvolupat urbanísticament el Pla Parcial de Can Jordana, s’ha aconseguit el solar, s’ha fet el conveni amb INCASÒL, s’ha fet la cessió, s’ha redactat els projecte, s’ha dut a concurs i adjudicat la obra, s’ha executat... i cada vegada la gent és més tipa d'aquest tipus d'actuacions de autobombo i plateret.

I per enllestir-ho, si l’alcalde Sr. Gisbert, que ja té per pràctica apropiar-se dels èxits d'altres, com en el cas del nou ambulatori, ens diu que és ara, amb l'actual govern que s’ha començat a treballar en aquesta direcció..., em pregunto quan ell governava en coalició amb la gent de CiU, en el mandat 95-99, a què carai es dedicava ?


3 comentaris:

Anònim ha dit...

La secta PSC-Psoe és especialista en vendre enciclopèdies en un convent. Mals aires pel Masnou, ànims CiU.

Anònim ha dit...

i dels locals comercials d'aquest edifici que en dieu ?

Anònim ha dit...

Aquests pisos havien de de tenir un lloguer de 190 € al mes. S'han acabat amb un lloguer de 397,69 ja que el garatge es obligatori. Sembla que s'han encarit una mica ¿oi?