25 de maig 2011

Gràcies

En primer lloc agraeixo en nom de la Federació local de CiU a tots aquells masnovins i masnovines que han anat a votar, fent-ho per alguna formació política o expressant en les urnes i de manera democràtica el seu sentiment mitjançant altres fórmules. Gràcies a tots.


Mereix reflexió, mes enllà de les bones paraules, l’índex de participació i els vots nuls i en blanc.

En segon lloc el meu agraïment personal i de tot cor a les persones que d’una manera més directa ens han fet confiança. Crec que hem pogut capitalitzar el desig de canvi d’una part prou important del Masnou. Avui CiU posa a disposició del Masnou la centralitat, el seny, l’energia tranquil•la i transformadora i la capacitat de construir voluntats a l’entorn d’allò que és essencial. La nostra prioritat son les persones i la creació d’un marc per a la generació d’activitat econòmica i oportunitats de futur.

Una formació política que ha estat en la oposició aquests darrers vuit anys, com és el nostre cas, no se sent guanyadora. Senzillament sentim ens ha estat donada una oportunitat per a incorporar nous valors i noves perspectives en l’acció de govern. Sentim responsabilitat, il•lusió, compromís i molta, molta humilitat. Si finalment podem assolir responsabilitats de govern -tal com desitgem- som conscients que ni tenim fórmules màgiques ni podrem fer-ho tot tant aviat com ens agradaria. L’ajuntament ha d’escoltar a la gent i la gent s’ha de sentir escoltada. Aquest és el nostre primer compromís, escoltar i escoltar.

En l’acció de govern segur que ens equivocarem i cometrem errors, però desitgem estar a l’alçada per aprendre, assumir responsabilitats quan toqui i demanar disculpes sempre.

Ja ens hem adreçat a totes i cada una de les altres cinc formacions que han obtingut representació municipal per establir-hi un diàleg amb sentit ampli, generós i amb voluntat de permanència. Ho hem fet respectant la seva representativitat i sense cap apriorisme inicial. En aquesta primera etapa estem establint, d’acord amb els programes, quines poden ser les coincidències per la creació d’espais de consens amples i sòlids. El nostre objectiu és establir ponts per una amplia complicitat i concertació política més enllà d’una investidura o un acord de govern.

Volem seguir fent del Masnou un indret on val la pena viure, sense que ningú se senti exclòs i que tots plegats siguem els protagonistes del nostre futur.

Moltes gràcies a tothom.