19 de maig 2011

S'acosta el canvi


Com ja sabeu, el proper 22 tenim una altra oportunitat de decidir com volem el Masnou del futur.

Jo mateix i tota la gent de Convergència i Unió ens posem de nou a la vostra disposició com la garantia d’una acció de govern sòlida, responsable i cohesionada, fonamentada en els valors de la proximitat, el diàleg i el rigor.

Volem un canvi per liderar un ajuntament que ha de reconciliar-se urgentment amb la realitat de les coses, sense renunciar a la nostra ambició de futur. Millorar tot el que funciona, que són moltes coses, i canviar per redreçar tot allò altre que no acaba d’anar prou bé. Un canvi per alliberar les energies creadores de la societat i potenciar els actius de tot tipus que hi ha en la nostra vila. Sabem que no hi ha solucions màgiques però si que podem obrir noves perspectives si aportem noves actituds i valors.

Tinc el convenciment que ara és més necessari que mai que tots plegats aportem el millor de nosaltres mateixos, i per aquesta raó, cal que des de la centralitat, la serenitat i la força tranquil•la i alhora transformadora que representa Convergència i Unió es pugui liderar el nou govern municipal per afrontar els reptes de la crisi econòmica, la pèrdua de la nostra identitat local i la manca de confiança en la política en general.

Volem sentir-nos de nou orgullosos d’arrelar en una comunitat sòlida, oberta, creativa, tolerant i amable, on la qualitat de vida sigui un dels nostres referents immediats.

Em sento il•lusionat perquè crec en el futur del Masnou i de la seva gent i perquè el canvi és possible.

M’agradaria comptar amb el vostre suport.