04 d’abril 2007

Presses i nervis...

En el passat ple de març de l'ajuntament va succeir un fet, que segur passarà desapercebut gràcies a la maquinària propagandística municipal, i que en el meu criteri ha estat una constant en aquest mandat que ja s’acaba, que és la manca de sensibilitat per la gent en contraposició al grans projectes de fum, projectes que ens volen conduir cap a un model de ciutat orbital i metropolitana. Un fet de calat i que evidència el concepte de governabilitat de l’actual majoria de govern municipal.

Es tracta de la nova ordenança de tinença d’animals, que no va quedar sobre la taula, malgrat la petició del grup de CiU, per incorporar-hi els punts de vista de l’associació del Masnou de defensa dels animals, que tot i la tasca que realitza no ha estat consultada i ara s’hauran d’esperar al període d’exposició pública. Una ordenança feta “talla i enganxa” pels tècnics de la diputació de Barcelona sense tenir en compte els interessos dels del Masnou. La omnipresent diputació al Masnou.

Presses que tenen com a conseqüència les coses mal fetes. Les presses son males conselleres i la falta de sensibilitat, també.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

sort que els masnovins no som tontos i sabem que les eleccions fan correr els politics ...

Anònim ha dit...

Els de l'adam no es mereixen aquest tracte. Han fet i estan fent unamolt bona tasca.

Anònim ha dit...

De que us sorpreneu ? En els darrers 4 anys no han escoltat i han fet el que han volgut.