30 de març 2009

Pressupostos febles per a temps difícils

La primera sensació després del Ple de pressupostos és que malgrat ho neguin el tripartit al Masnou segueix existint, perquè gràcies a l’auxili d’ERC els socialistes segueixen tirant endavant les ordenances, la plantilla i els pressupostos. Les llenties es segueixen servint i hi ha gent que te gana tot i que acostumen a ser indigestes.
Quan l’actual Govern solament pot arrossegar el recolzament explícit de menys de la meitat del consistori (10 vots de 21 possibles) vol dir que el pressupost te grans mancances i son l’evidència de la feblesa del lideratge del Govern municipal en uns moments econòmicament adversos. Son uns pressupostos febles per a temps difícils i fins ara els socialistes i els seus socis han gestionat un model basat en la desmesura de l’abundància i la negació de la realitat. Ara hauran d’espavilar-se amb les retallades i demostrar-nos que gestionaran mínimament les restriccions. Nosaltres tenim dubtes perquè la situació pressupostària de l’Ajuntament és fruit d’anys d’excessos i els excessos d’una o altre manera es paguen.

1 comentari:

Abel Fernadez i Garcia ha dit...

Jo com assistent al ple extraordinari de pressupostos vaig adonar-me que el PSC té certa inseguretat, sobretot, al fer certes bromes inadecuades, i al fer una correció improvitzada del pressupost alhora de fer les esmenes el senyor Oriol Fernandez, cap del grup municipal d'esquerra republicana de catalunya, i sobretot, al preguntar-li el senyor Gual, regidor d'Hisenda del Masnou per part del partit socialista, "Que haig de fer er a que estiguis d'acord al cent per cent amb el nostre pressupost i votar a favor?"