23 de gener 2009

Parc Vallmora: dos anys d'un paisatge desolador

No hi poden haver-hi paraules. Aquesta és la imatge desoladora, amarga, colpidora, deplorable... gairebé dos anys més tard del que era un dels projectes emblemàtics de l’anterior tripartit municipal del Masnou. La gent de CiU vàrem fer palesa la nostra convicció, ja fa dos anys , de que el projecte del parc no eren més que dibuixos i bones intencions. Un projecte totalment allunyat de la realitat i aprovat a corre cuita en les acaballes de l’anterior mandat amb una clara intenció electoral. Se’ns va dir de tot des del govern municipal... ara sobren les paraules.

Ara, com diu el president Montilla, fets. FETS.


Peró la realitat és tossuda i aquesta no és manipulable. Ahir l’Alcalde del Masnou reconeixia, de manera angustiada, a rel de les preguntes del grup de CIU, les dificultats per tirar endavant el projecte, i que abans de l’estiu es reuniria amb els grups municipals que composen el consistori masnoví per analitzar i solucionar la situació (?) Tot apunta a que hi han errors importants en la redacció del projecte i que tot plegat pot tenir un cost en les butxaques dels masnovins.
El Parc Vallmora, dos anys més tard, segueix sent un malaguanyat dibuix.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Aquesta gent, a part d'incompetents, són uns egòlatres de can fanga que han vingut al Masnou a reproduir el seu model de referència, el de Barcelona. I amb els diners dels ciutadans, la casa és gran, a gastar. I com que no es podrà mantenir, en quatre dies tot fet una merda. Cap problema, ells en tenen prou amb la foto de la inauguració.